dresytovarna

ساخت وبلاگ

Po 7 sezónách se Fotbalové Dresy Arsenal konečně znovu objevily v Lize mistrů. V sezóně 2023-24 se Arsenal v prvním kole skupiny B skupinové fáze Ligy mistrů utkal doma s PSV Eindhoven. Brankami Saky, Trossarda, Jesuse a Odegaarda porazil Arsenal doma PSV Eindhoven 4:0 a získal první vítězství ve skupinové fázi Ligy mistrů po sedmi sezonách.
Na první vítězství v Lize mistrů fanoušci Arsenalu čekali dlouho. Arsenal je nyní týmem na mistrovské úrovni v Premier League a je také obávaným týmem v Lize mistrů. Schopnost Arsenalu vrátit se po mnoha sezónách do Ligy mistrů stačí k tomu, aby dokázala, že je na cestě k oživení. V zápase s Eindhovenem se velmi dobře předvedl celý tým Arsenalu, výrazně se zlepšil i kontroverzní Havertz. Nejpřekvapivější je Trossard, který se k týmu připojil letos v lednu. Jeho vynikající výkon v nové sezóně si podmanil všechny fanoušky Arsenalu.
Když se Martinelli zranil, nastoupil Trossard v Fotbalový Dres s číslem 19 jako jeho levé křídlo. V tomto utkání přispěl 1 gólem a 1 asistencí za 58 minut hrací doby. V 5 zápasech nové sezóny Trossard přispěl 3 góly a 1 asistencí, přičemž průměě 45 minut na zápas. Zejména v posledním ligovém zápase proti Evertonu, kde čelil skálopevné obraně Evertonu, nakonec Arsenal porazil venku Everton 1:0 gólem Trossarda. A jeho přestupová částka je pouhých 24 milionů eur. Pro fanoušky Arsenalu přinesl Trossardův výkon příliš mnoho překvapení a doufají, že dostane více heích příležitostí.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Arsenal,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 47 تاريخ : پنجشنبه 30 شهريور 1402 ساعت: 23:48

Bellingham, který právě v letním okně oblékl Dres Real Madrid, na začátku nové sezony naplno ukázal svou sílu a potenciál. V 5 zápasech od přistání v La Lize přispěl Bellingham 5 góly a 1 asistencí a je největším přispěvatelem k úvodnímu 5 vítězství týmu v řadě.
Bellinghamův vzestup byl pozoruhodný. Bellingham nastoupil do všech tří zápasů La Ligy v srpnu a zaznamenal 4 góly a 1 asistenci. Tento druh vystoupení lidem připomíná Ronaldův úžasný výkon, když nastoupil do Realu Madrid. Přestože je mu pouhých 19 let, Bellingham již v krátké době prokázal skvělé schopnosti a neomezený potenciál. Fotbalový Dres číslo 5, který Bellingham nosí, je číslo, které nosí legendáí záložník Realu Madrid Zidane. Soudě podle jeho současné výkonnosti se stal jedním z nejlepších záložníků světového fotbalu.
Během podpisového procesu letního okna Real Madrid poslal pryč mnoho ze svých hlavních ofenzivních hráčů, ale nezvolil si posílení centra. Podepsali pouze španělského veterána Joselu. Mnoho fanoušků Realu Madrid se obává útoků týmu na přední straně hřiště, ale výkon Bellinghamu přinesl fanouškům příliš mnoho překvapení. Dokud si dokáže udržet svou současnou formu, má Bellingham šanci stát se La Ligou nebo dokonce nejlepšími hráči evropských lig. Těšíme se, že bude i nadále vyhrávat v budoucích zápasech a vytvoří větší lesk pro Real Madrid i pro něj samotného.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres Real Madrid,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 46 تاريخ : سه شنبه 28 شهريور 1402 ساعت: 14:32

V evropské kvalifikační skupině se Portugalsko střetlo doma s Lucemburskem. Střední obránce Inacio zaznamenal dvě hlavičky, útočníci Gonzalo Ramos a Jota se trefili každý dvakrát. Bruno Feandez, který měl na sobě dres Portugalsko reprezentace číslo 8 a kapitánskou pásku, přispěl 1 gólem a 3 asistencemi. Orr Tower a Felix vstřelili každý gól. Portugalsko nakonec porazilo Lucembursko 9:0 a vytvořilo tak největší vítězství v historii týmu.
V této hře byl Ronaldo suspendován za nasbírání 3 žlutých karet a nemohl si obléci Fotbalový Dres s číslem 7, aby mohl pokračovat v obnovování svého bodového záznamu. Fanoušci vyjádřili lítost. Ale co lidé nečekali, bylo to, že tváří v tvář Lucembursku, tradičnímu evropskému smolařovi, Portugalsko historicky zvítězilo bez Cristiana Ronalda! Po tomto vítězství Portugalsko nastřílelo 24 gólů a inkasovalo 0 gólů v 6 zápasech v evropské kvalifikaci, čímž se 6 výhrami vedlo ve skupině.
Ve srovnání s loňským neúspěchem na mistrovství světa v Kataru byl výkon Portugalska v kvalifikaci evropského poháru poutavý. Prokázali vynikající soutěžní formu a týmového ducha. Ačkoli Portugalsko vytvořilo v této hře největší vítězství v historii, ještě působivější je, že ukázalo velkou sílu bez Ronalda. Tato hra byla pro portugalský tým velmi smysluplným vítězstvím a také umožnila lidem vidět sílu a potenciál portugalského týmu. Věřím, že budou pokračovat v dobrých výkonech a v dalších zápasech budou dosahovat lepších výsledků.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : dres Portugalsko reprezentace,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 59 تاريخ : چهارشنبه 22 شهريور 1402 ساعت: 0:15

V evropské kvalifikaci porazilo Španělsko venku Gruzii 7:1. Moratův hattrick byl úžasný, ale lidé se soustředili spíše na 16letého Yamala, který nosí Fotbalové Dresy Španělsko č. 19. Na tělo. Při svém debutu za španělský národní tým skóroval, překonal rekordy Fatiho a Garveyho a stal se nejmladším střelcem v historii španělského týmu.
Na konci minulé sezóny si Yamal oblékl Dres FC Barcelona a debutoval v prvním týmu Barcelony. V necelých 16 letech se stal nejmladším hráčem Barcelony, který hrál v zápase La Ligy. Podle zpráv Barcelona přikládá Yamalovi velký význam a již v červenci obě strany podepsaly prodloužení smlouvy do roku 2026. V nové sezóně je Yamalův výkon úžasný a nadále roste a zlepšuje se. Trenér Barcelony Xavi v rozhovoru řekl, že Yamal je velmi skromný, fotbal milující a chytrý hráč a doufá, že Yamal může vždy hrát za Barcelonu, protože Yamal se může stát hráčem, který dokáže definovat éru. Lidé ale potřebují více času a trpělivosti.
Od klubu až po národní tým jsou na šestnáctiletého Yamala lidé plni očekávání a Yamal lidi nezklamal a svými výkony se osvědčil. S podporou své rodiny, spoluhráčů, trenérského personálu a fanoušků Barcelony doufám, že 16letý mladý hráč může plně realizovat svůj talent a nebude ovlivněn nejistotami, jako jsou zranění. Užijte si fotbal a čelte své kariéře se stabilním přístupem.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Španělsko,Dres FC Barcelona, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 53 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1402 ساعت: 23:53

Před pár dny Paris Saint-Germain oficiálně oznámil kádr pro skupinovou fázi Ligy mistrů nové sezóny, přičemž vedení vedou Mbappe a Dembele. Zjistilo se také, že se v kádru neobjevili Verratti, německý záložník Draxler, Kurzawa a další hráči, kteří za tým hráli řadu let.
Ve skupinové fázi Ligy mistrů UEFA jsou v této sezóně Paris Saint-Germain a Borussia Dortmund, AC Milán a Newcastle ve stejné skupině, kterou fanoušci nazývají skupina smrti. Na soupisce je vidět, že Verrattiho Paris Saint-Germain v nové sezóně zcela vzdal. Nejenže se neoblékl do Fotbalový Dres, aby mohl hrát za tým v prvních 4 zápasech Ligue 1 v nové sezóně, ale neobjevil se ani na soupisce skupinové fáze Ligy mistrů. Pro Verrattiho je odchod z týmu jedinou možností.
Za 11 let, kdy hrál za Paris Saint-Germain, hrál Verratti za Paříž 416krát, zaznamenal 11 gólů a 61 asistencí, což týmu výrazně přispělo. Jeho výboý výkon ve středu zálohy z něj udělal jednoho z kmenových hráčů týmu. Nyní pro něj ale Paris Saint-Germain nemá místo. Rozumí se, že Verratti se přesune do katarského týmu za 50 milionů eur. Pokud se tento přestup podaří dotáhnout do úspěšného konce, Verratti svlékne Dresy Paris Saint-Germain, zcela ukončí svou jedenáctiletou kariéru v Paříži a nastolí nový začátek. Přeji Verrattimu vše nejlepší a těším se na další úspěchy v jeho nové výzvě.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Dresy Paris Saint,Germain, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 61 تاريخ : جمعه 17 شهريور 1402 ساعت: 10:47

Ve třetím kole Serie A se Inter utkal doma s Fiorentinou. Argentinský útočník Lautaro v modročeém Fotbalový Dres hrál statečně a dvakrát skóroval a pomohl Interu Milán k vítězství 4:0. Lautaro vstřelil 5 gólů ve 3 zápasech a vedl seznam střelců Serie A, čímž pomohl Interu Milán vyhrát na začátku nové sezóny tři po sobě jdoucí vítězství. Zároveň je Lautaro také největším přispěvatelem k dočasnému vedení týmu v tabulce Serie A.
Od doby, kdy v létě 2018 oblékl Fotbalové Dresy Inter Milán, Lautaro pod svědectvím lidí rychle vyrostl. Byl vybrán do nejlepšího týmu Evropské ligy, vyhrál šampionát Serie A a loni na mistrovství světa v Kataru dokonce zvedl Herculesův pohár. Nyní šestadvacetiletý Lautaro předvedl v nové sezóně ohnivý stav. Při vítězství 4:0 nad Fiorentinou vystřelil Lautaro 5 střel a 4 střely na bránu, dvěma góly završil skvělý výkon a byl zvolen nejlepším hráčem zápasu. Oproti předchozí sezóně se Lautarova výkonnost v nové sezóně opět zlepšila, a to nejen ve střelbě a efektivitě skórování, dokonce se mnohokrát stal organizátorem ofenzivy týmu. Lautaro má všechny ingredience na to, aby byl nejlepším střelcem.
Lautaro, který obléká dres s číslem 10, byl posláním kapitána a lídra pověřen Interem Milán. Odmítnout roční plat 60 milionů eur nabízený saúdskými giganty je od srdce volbou. Příště bude zahájen mezinárodní zápasový den a dalším utkáním je milánské derby, na které se fanoušci těší! Může to být důležitá hra, která otestuje skutečnou bojovou sílu týmu. Doufám, že po reprezentační přestávce se hráči mohou vrátit ve zdraví a Lautaro nám bude nadále podávat nádheé výkony.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Fotbalové Dresy Inter Milán, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 47 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1402 ساعت: 23:24

Ansu Fati byl kdysi miláčkem Barcelony. Od začátku své fotbalové kariéry Fati rychle dosáhl velkého úspěchu. Někteří lidé si dokonce myslí, že se může stát základní postavou Barcelony jako Messi. Proto poté, co Messi opustil Barcelonu, dal tým Fatimu Dres FC Barcelona s číslem 10 a stanovil pro něj klauzuli o likvidaci škody ve výši 1 miliardy eur. Žádný tým však neaktivoval tuto likvidaci škod a samotný tým se vzdal Ansu Fati. Nepřetržitá zranění rozdrtila Messiho nástupce.
Ve třech zápasech nové sezóny Fati spadl z lavičky, s celkovou hrací dobou pouhých 47 minut a bez gólů ani asistencí. Pokud zůstane v sestavě Barcelony, nebude schopen zaručit stabilní hrací dobu. Fati, které je teprve 21, má ale stále mnoho příležitostí a prostor pro růst. A pokud chcete pokračovat v růstu, odchod z Barcelony může být pro Fatiho tou nejlepší volbou.
Podle zpráv se o Ansu Fatiho aktuálně zajímají Tottenham a Chelsea v Premier League a oba předložili Barceloně nabídky. Vzhledem k tomu, že Kane se rozhodl obléknout Fotbalové Dresy FC Baye Mnichov, Tottenham doufá, že v poslední fázi přestupového období podepíše kvalifikovaného útočníka, který zajistí ofenzivní palebnou sílu týmu v této sezóně. Vzhledem k dopadu zranění Chelsea také doufá, že podepíše Fatiho, aby pomohl přední části týmu. A jakou volbu Fati udělá příště? Těšíme se!

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres FC Barcelona,Fotbalové Dresy FC Bayern Mnichov, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 60 تاريخ : جمعه 10 شهريور 1402 ساعت: 8:35

Hlavní ligy byly v plném proudu, ale přestupový trh se ještě neuzavřel a zprávy o velkých obchodech od velkých gigantů stále přicházejí a nejpoutavější je rozhodně přestup portugalského krajního obránce Cancela. Krajní obránce Manchesteru City Cancelo podle potvrzení slavného reportéra Romana brzy oblékne Dres FC Barcelona. Manchester City a Barcelona podepsaly dokumenty a převod bude proveden formou půjčky + koupě.
Cancelo začal svou kariéru v Benfice. Když v roce 2019 nastoupil do Manchesteru City za 65 milionů eur, byl již známou hvězdou s mimořádnou silou. Tehdy dokonce vytvořil světový rekord v přestupové částce krajního obránce. Schopnost být schopný na levém i pravém křídle opět umožnil Guardiolovi použít Cancelo. Cancelo také přispěl 3 góly a 10 asistencemi v 52 zápasech v různých soutěžích v sezóně 2021-22 za Manchester City. V minulé sezoně některými médii uniklo, že Cancelo měl konflikty s Fodenem a mnoha dalšími spoluhráči a měl spory s trenérem Guardiolou. Takže v zimním období loňské sezóny bylo Cancelo zapůjčeno Bayeu. Těsně po skončení výpůjční lhůty, přestože Cancelo hrálo velmi dobře, byl Manchester City ochoten snížit cenu, ale Baye neaktivoval výkupní klauzuli.
Počínaje zimním oknem je Cancelo jedním z Harveyho cílů. Co se týče technických vlastností, Cancelo plně vyhovuje barcelonským potřebám. Cancelovy vynikající schopnosti a osobní síla mohou týmu pomoci zlepšit sílu křídel. Fanoušci Barcelony jsou také nadšení a dychtiví vidět, jak Cancelo může vytvořit více brankových příležitostí pro tým. Očekává se, že Cancelo, který vyhrál tituly v Serii A, Bundeslize a Premier League, brzy oblékne červenomodré Fotbalový Dres a zaútočí na titul v La Lize.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres FC Barcelona,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 65 تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1402 ساعت: 23:30

Messi, který oblékl Dres Inter Miami CF, pomohl týmu vyhrát 7 zápasů v Poháru UEFA a získal první mistrovskou trofej v historii týmu. V semifinále U.S. Open Cupu narazili na Cincinnati, tým s celkově nejsilnější silou ve Východní konferenci MLS. Z 0-2 na 2-2, na 3-3 v prodloužení a poté na penaltový rozstřel, tento zápas mezi nejslabším týmem v lize a jedničkou na východě téměř úplně kopíroval finále mistrovství světa v Kataru. Messi znovu vyhrál a měl šanci zvednout druhou trofej Interu Miami.
V této hře jsou protivníci velmi silní a jejich taktika je také velmi dobře využívána. Messiho i Busquetse si soupeři přísně hlídají a dobré ofenzivní příležitosti nejsou téměř žádné. Do 65. minuty hry zaostával Inter Miami ještě o dvě branky. Přesto se Messi a jeho spoluhráči nevzdali. V kritickém okamžiku se Messi znovu postavil. Nejprve asistoval svému spoluhráči při nastaveném kopu, aby dostal gól zpět. Poté v závěrečné přestávce znovu asistoval hlavičkou Campana a úspěšně srovnal skóre za Inter Miami. V prodloužení byla dynamika Miami Inteational jako duha. Gól Martineze pomohl týmu předjet soupeře, ale křehkou obranu týmu soupeř stále rozbíjel. Obě strany v prodloužení remizovaly 3:3. V penaltovém rozstřelu se brankář Callender postaral o další skvělý zákrok. Inter Miami nakonec porazil Cincinnati, jedničku Východní konference, a postoupil do finále Open Cupu.
Messi, muž, který neustále vytváří zázraky. Od svého příchodu do Interu Miami zaznamenal Messi v 8 zápasech 10 gólů a 3 asistence. Z 6 po sobě jdoucích proher na 8 po sobě jdoucích vítězství. Nespočet fanoušků nosících Messiho Fotbalový Dres bylo svědkem skokového zlepšení Interu Miami pod vedením Messiho. V této hře Messi pomáhal svým spoluhráčům s dovednostmi, klidnou myslí a silnou přitažlivostí, aby se stal protagonistou vítězství ve hře. Věřím, že nespočet fanoušků se raduje, že žijeme v Messiho éře.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres Inter Miami CF,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 63 تاريخ : پنجشنبه 2 شهريور 1402 ساعت: 23:53